Over Dees Groep

Wie zijn wij?

Kleurrijk, anders en met passie. Dat is waar wij voor staan bij Dees Groep. Wij willen trots zijn op het resultaat! Wij gaan open gesprekken aan met onze opdrachtgevers waarin wij adviseren en op een transparante, eerlijke manier tot zaken willen komen. We zoeken altijd naar de juiste oplossing om de werkzaamheden tot uw tevredenheid uit te voeren. Vaste collega’s. Wij hebben ze nog, door dik en dun gaan zij ervoor! Het zijn vaklieden van het eerste uur die naadloos op elkaar aansluiten, weten waar het om draait en wat de klant verwacht van Dees Groep. Zijn wij de Picasso onder de schilder- en glaszetbedrijven? Neem contact met ons op en ervaar het zelf!

Historie

Vallen, opstaan en weer doorgaan! Ook wij hebben roerige tijden gehad. Gelukkig zijn wij op de goede weg en hebben inmiddels continuïteit kunnen creëren voor al onze collega’s. Zij maken het verschil en wij  kunnen dit niet vaak genoeg benoemen.

Onze vakmensen met meer dan 25 jaar ervaring kunnen de kwaliteit bieden die wij beloven. Geen gezeur achteraf. Wij maken onze afspraken waar!

Onze mensen
 

Serge van den Hurk
Serge van den Hurk Bedrijfsleider
Erwin Ris
Erwin Ris Calculatie
Bianca Voshol
Bianca Voshol Office Manager
Cor van Nugteren
Cor van Nugteren Projectleider Mutaties
Erik Ripmeester
Erik Ripmeester Projectleider Schilderwerken
Ad Kardinaal
Ad Kardinaal Teamleider Schilderwerken
Ben Kaart
Ben Kaart Teamleider Glas
Olaf Wilkes
Olaf Wilkes Allround Schilder
Huub van Seters
Huub van Seters Allround Glaszetter
Louis Merk
Louis Merk Allround Glaszetter
Johan Huizer
Johan Huizer Allround Timmerman